Jaostoja:

- hirvijaosto
- kenneljaosto
- kilpailujaosto
- suurpetoyhdysmiehet
- VAPEPA


HIRVIJAOSTO

Hirvijaostoa johtaa Petri Räsänen. Jaosto hoitaa hirven metsästyksen seuran alueella ja seuraa kannan kehitystä mm. riistakameroiden ja hirvilaskentojen avulla.

KENNELJAOSTO

Johtaa Hanna Vierikko. Kenneljaoston toimintaan kuuluu koirien kanssa toimiminen, ja seura osallistuukin Simpeleen koiranäyttelyn järjestelyihin yhdessä naapuriseurojen kanssa. Seura järjestää vuodessa yhden ajokokeen; maastoja annetaan muiden tahojen kokeisiin kuitenkin aina tarvittaessa. Aiemmin seura on järjestänyt paljonkin linnunhaukkukokeita, mutta toimijoiden ikäännyttyä toiminta on hiipunut.

Seuran jäsenet ovat kasvattaneet ja kilpailleet koirien kanssa aktiivisesti. Ernest Anttonen kilpaili suomenpystykorvien kanssa, kun taas Kaarle Englund karjalankarhukoirien kanssa kasvattaen niitä Lavasuon kennelissä. Ajavien koirien kanssa kilpailevat Markku Silvennoinen suomenajokoirilla sekä Peipon perhe dreevereillä, joita myös kasvattavat kennelnimellä Petäjikön.

KILPAILUJAOSTO

Kilpailutoimintaa johtavat Petri Räsänen sekä Kari ja Matti Torvinen. Seura järjestää yleensä joka vuosi mestaruuskisat metsästyshaulikossa, pienoishirvessä, luodikossa ja hirvessä sekä hirvenhiihdossa.

SUURPETOYHDYSMIEHET

Seuran suurpetoyhdysmiehinä toimii Petri Räsänen. He seuraavat suurpetojen liikkeitä alueella omien ja muiden havaintojen perusteella ja ilmoittavat tiedot eteenpäin.

VAPEPA

Vapaaehtoisen  pelastuspalvelun  toimintaan osallistutaan  tarvittaessa, yhdyshenkilö sihteeri Matti Piukka

 

 

© KOKKOLANJOEN ERÄ-MIEHET